Mannen Sieraden - Mannen - Viagra - Free Bracelets

Stoere en gepersonaliseerde sieraden voor mannen en vrouwen

Sieraden ontwerpen is het proces van het maken, maken, produceren of weergeven van ontwerpen voor sieraden. Het ontwerpen van sieraden is de eerste stap om een ​​sieraad te vervaardigen. Sieradenontwerpen worden meestal gemaakt of vervaardigd door een sieradenontwerper, een professional die is opgeleid in de sieradenarchitectuur en functionele kennis heeft van metallurgie en ontwerpelementen zoals compositie en draagbaarheid. Deze ontwerpen worden gemaakt op basis van toekomstige trends en de smaak van de klant in de geselecteerde doelmarkt. Veel sieraden, zoals spelden en gespen, zijn uitgevonden als puur functionele of praktische artikelen, maar zijn geëvolueerd naar decoratieve sieraden omdat hun functionele of praktische gebruik is veranderd of afgenomen.

Het gietproces vereist de volgende vereisten om te worden voltooid: Het maken van een gietvorm of mal is in de eerste plaats een vereiste voor het gieten. Schimmel is de omgekeerde vorm van het sieraad dat is gemaakt van een vuurvast materiaal, bijvoorbeeld zand. Er kunnen mallen worden gemaakt, zowel voor tijdelijk gebruik als voor permanent gebruik. Over het algemeen wordt bij het maken van sieraden edelmetaal zoals goud niet gebruikt in zijn pure 24-karaats vorm vanwege zijn zachtheid. In zo'n geval wordt metaal gesmolten en gemengd met andere harde metalen zoals koper, zilver en nikkel om de gewenste karaatspecificatie te verkrijgen.

Gieten kan met behulp van verschillende methoden en sommige van deze populaire gietmethoden worden beschreven als onder: Dit is een van de meest gebruikte giettechnieken. Bij deze gietmethode wordt een object gemaakt van was en bedekt met klei. Wanneer de klei wordt gebakken, smelt de was en wordt afgevoerd of verdampt, waardoor een exacte afdruk van het object in de uitgeharde klei wordt achtergelaten, die vervolgens wordt gevuld met gesmolten metaal. Dit is de oudste en meest populaire giettechniek. Bij deze techniek wordt natuurlijk zand (meerzand) of groen zand (mengsel van zand, klei en wat water) op houten of metalen patroonhelften gepakt, uit het patroon verwijderd en metaal in de resulterende holtes gegoten. En tot slot wordt schimmel gebroken om gietstukken te verwijderen. Deze techniek vereist een doorlooptijd van dagen om gietstukken te verkrijgen. Shell-mould-gieten is vergelijkbaar met zandgieten, behalve dat een mengsel van zand en 3-6% hars de korrels bij elkaar houdt. Het proces is nuttig omdat het erg goedkoop is en een goede oppervlakteafwerking en complexe geometrie oplevert. Bij deze techniek wordt eerst een tweedelig patroon gemaakt van metaal, dat wordt verwarmd en bedekt met siliconenspray. Elk verwarmd halfpatroon is bedekt met een mengsel van zand en harsbindmiddel. Het bindmiddel lijmt een laag zand op het patroon en vormt zo een schelp. Het patroon wordt verwijderd zodra het geheel is gebakken en vervolgens worden de twee halve schalen samengevoegd om de mal te vormen. Gesmolten metaal wordt in de mal gegoten en wanneer het metaal stolt, wordt de schaal gebroken om het onderdeel te krijgen. Het zand-harsmengsel kan worden hergebruikt door de hars bij hoge temperaturen af ​​te branden.

Mannen

Gips-vormgieten is ook vergelijkbaar met zandgieten, behalve dat gips wordt vervangen door zand. Gipsverbinding is eigenlijk samengesteld uit 70-80% gips en 20-30% versterker en water. Het gipsafgietsel kan worden afgewerkt om een ​​zeer goede oppervlakteafwerking en maatnauwkeurigheid te verkrijgen. Gipsgieten wordt normaal gesproken gebruikt voor non-ferro metalen zoals aluminium of zink of legeringen op basis van koper. Het kan niet worden gebruikt om ijzerhoudend materiaal te gieten, omdat zwavel in gips langzaam reageert met ijzer. Eenmaal gebruikt en weggebarsten, kan normaal gips niet gemakkelijk opnieuw worden gegoten. Keramisch gieten is vergelijkbaar met gipsgietwerk, behalve dat keramisch materiaal wordt gebruikt in plaats van gips. Deze methode levert ook gietstukken van zeer goede kwaliteit op.

Spuitgieten is het proces waarbij gesmolten metaal onder hoge druk in de holtes van stalen mallen wordt geperst. De mallen worden matrijzen genoemd. Deze matrijzen zijn herbruikbaar en kunnen ook zeer complexe vormen leveren. Centrifugaal gieten is het proces van gieten waarbij mallen aan de buitenrand van de holle buis worden bevestigd. Metaal in vloeibare vorm wordt in de buis gegoten en het wordt met hoge snelheidscentrifugaalkracht rondgedraaid die het gesmolten metaal in de vormen trekt. Continugieten is een gietproces waarbij op continue basis metalen gietstukken worden geproduceerd. Bij dit proces wordt vloeibaar metaal vanaf het ene uiteinde in een mal gegoten en dat metaal wordt onmiddellijk gestold en komt eruit als een gegoten metaal aan het andere uiteinde. Dit proces genereert metalen afgietsels met uniforme chemische samenstelling en eigenschappen.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !